Leesvoer

Klik voor media, blogs en e-books op de tabs beneden!

Media Media
Blogs Blogs
E-books E-books

In 7 Stappen beter rondkomen dankzij dit systeem! Zo zorg je dat je je vaste lasten altijd moeiteloos kan betalen.

Hou je aan het eind van je geld altijd een stukje maand over? Moet je daarom wel eens lenen van anderen en ben je daar klaar mee? Wil je controle hebben over je uitgaven? Volg deze 7 stappen en je hebt er nooit meer last van!


11 (administratieve) zaken die je nu wilt regelen als je weet dat je binnenkort dood gaat

Als je weet dat je binnenkort dood gaat wil je waarschijnlijk het liefst al je tijd doorbrengen met de mensen die je dierbaar zijn. Je zit vast niet te wachten om je kostbare tijd te besteden aan administratie en financiën. Toch zijn jouw dierbare degene die er het meeste last van zullen hebben als jouw administratie straks niet op orde blijkt te zijn. Want wie je lief is wil je toch niet opzadelen met vragen die jij niet meer kunt beantwoorden? Door deze 11 zaken nu te regelen bespaar je ze een hoop moeite.


10 top tips om het verhuizen makkelijker te maken!

Verhuizen stressvol? Dan ben je zeker niet de enige! Zo’n 64,5% in ons onderzoek gaf aan verhuizen als stressvol te ervaren. Daarom op deze mooie lentedag, 10 top tips om je leven vlak voor en tijdens je verhuizing aangenamer te maken!


Deel 1: verlaag je vaste lasten

Het CBS rekende uit dat gemiddeld 17% van het gezinsinkomen wordt uitgegeven aan het eerste kind (inclusief alle toeslagen en kinderbijslag). Als je niet alle luiers wil hergebruiken dan is het belangrijk dat je deze extra uitgaven kunt opvangen!

Hoe verzeker ik mijn huis bij verhuur?

download gratis